2018-07-11 05:22:57• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Javára válna egy kis pihenés!

Napi horoszkóp július 11-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
Az ön negyedik sorsterületén vonul át a Nap egy Plútó szembenállással. Ön már régóta elégedetlen állásával és most munkahelyváltáson töri a fejét, és ma végre eredményt érhet el ezzel kapcsolatban is. Sikervágya jelentősen felerősödik és a beteljesedés nem marad el, erőfeszítései nem fognak kárba veszni.


Bika: IV. 20. - V. 20.
Önt ma megkereshetik különböző pénzügyi ajánlatokkal vagy üzleti lehetőségekkel, amelyekből nem lesz semmi. A Hold üres járatban vonul át a második sorsterülete felett, így nem hoz eseményt.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Nap az ön második sorsterületén halad át egy Plútó oppozícióba belefutva. Önnek nagyszabású üzleti lehetőséget ajánlanak fel, csakhogy ebbe az üzletbe önnek is sok pénzt kellene beletenni, hiszen ez egy közös érdekeltségű ügy lenne. Kérdés, hogy önnek rendelkezésére áll-e ez az összeg. Lehetőség szerint most ne verje magát adósságba!


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Bármilyen társulásra nézve kedvezőtlen nap a mai, hacsak ön nem olyan valaki, aki kifejezetten igényli a nyugtalanságot. Minden kapcsolata óriási változáson megy keresztül és ön is velük együtt változik, amelyik kapcsolat nem elég erős, az most megszakadhat. Akármilyen probléma merül fel, mindig belül keresse a választ!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
A Vénusz meglátogatta az ön második sorsterületét: ha vigyáz arra, hogy ne essen túlzásokba, akkor ez egy kiváló alkalom lehet pénzügyi tárgyalásokra vagy befektetésekre- főleg művészetekkel összefüggésben. Hirtelen felindultságból tett vásárlásait fékezze!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Vénusz az ön napjegyében tartózkodik, remek fényszögekkel támogatva. Ön rendkívül kellemes hangulatban van, javára válna egy kis pihenés, felüdülés, szórakozás vagy vendégeskedés a mai napon.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Az ön uralkodó bolygója remek fényszöget alkot a Szaturnusszal, az ön negyedik sorsterületéről. Lehet, hogy valamilyen ingatlan témába bonyolódik a mai nap, ami összefügghet a szüleivel, vagy esetleg tőlük kaphat támogatást egy önálló otthon vásárlásához.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Üzleti kapcsolatai különösen kedvezően alakulhatnak a mai napon, mindenki azon fog igyekezni, hogy ne sérüljön a másik fél érdekes sem. Társkapcsolatában ön most nagyon gyakorlatias, félretéve minden romantikázást. Ha most egy új kapcsolat kezdődne, valószínűleg szerepet játszana benne a korkülönbség.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Most inkább realista, mint idealista, kiváló alkalom a mai, hogy megtanuljon valamit önmagáról a kapcsolatain keresztül. Ha ma egy kapcsolata kezdődik, az valószínűleg a munkájához köthető, esetleg egy munkatársával vagy felettesével kerülhetnek egymáshoz közelebb. A közösen végzett munka, a közös célok nagy összekötő erő.


Bak: XII. 22. - I. 19.
Önre ma nagyon jellemző, hogy a személyes kapcsolataiban jelentkező problémákat igyekszik építő módon kiküszöbölni vagy megoldani. Vizsgálja át a befektetéseit és a biztosítási kötvényeit!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Önt ma a szabadság és az izgalmak hozzák leginkább lázba. Ha a meglévő kapcsolatából ez hiányzik, ideje, hogy alakítson rajta. Ha új kapcsolata kezdődne, akkor az valamilyen szempontból szokatlan lesz, minden eddigihez képest, de nagyon tartóssá is válhat, mindvégig megőrizve érdekességét és szabad jellegét.


Halak: II. 19. - III. 20.
Ma új és másfajta emberek fognak belépni az életébe, a hozzájuk fűződő kapcsolata is teljesen eltérő lesz a korábbiakhoz képest. Ma készséggel kipróbálja az új dolgokat, találkozik új emberekkel, elmegy új helyekre- minden érdekli, ami kizökkenti az eddig megszokott kerékvágásból.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: